Våre medarbeidere

Kim Baade, daglig leder og eier av Sanntid

Kim er daglig leder og eier av Sanntid AS. Han har mastergrad i regnskap og revisjon, er statsautorisert revisor og autorisert regnskapsfører. Kim har bred erfaring fra revisjon og regnskap fra en rekke ulike virksomheter innen forskjellige bransjer. Med flere års erfaring i internasjonalt revisjonsselskap kjenner han derfor godt til ulike problemstillinger kundene kan møte på i sin hverdag.

De senere år har han jobbet mer rettet mot regnskap. Han har betydelig komptanse og erfaring innen rengskapsføring, lønn, skatt og årsoppgjør. Kim kan bistå med hele regnskapsprosessen fra A til Å, samt rådgivning innenfor blant annet skatt og avgift, omorganisering, avvikling og kapitalendringer.

Kim Baade     tlf : (+47) 45 24 74 88     epost: kim@sanntid.noAnne Dawson, Regskapsmedarbeider

Anne har bred erfaring som daglig leder i flere bransjer. Hun er derfor svært god på å se helheten og finne løsninger som passer din bedrift og din bransje. Hun er dreven på regnskap og økonomistyring. Hun jobber effektivt og målrettet, og har høyt fokus på kundetilfredshet..


Mari Baade, Regnskapsmedarbeider

Mari har utdannelse i prosjektledelse fra Westerdals. Hun har vært tungt involvert i kultur og underholdningsbransjen i en årrekke. Her har hun sin spisskompetanse. Hun har både jobbet som produsent for ulike aktører, men i senere år jobbet mye med regnskap, budsjettering og prosjektstyring. Mari er løsningsorientert, og imøteser kundens ønsker på en effektiv og presis måte..

Ta kontakt med oss