Vårt regnskapskontor

                                Om Sanntid

                                                                    

Sanntid er et autorisert regnskapskontor. Vi holder til i hyggelige lokaler sentralt på Røa. Vår ambisjon er å være et regnskapskontor som leverer høy kvalitet til en akseptabel pris for små og mellomstore bedrifter. Vi har hovedfokus på kvalitet og personlig oppfølging. Vårt mål er at vi skal være tilgjengelig for våre kunder og tilby tilpasset oppfølging.

Vår kjernevirksomhet er regnskapstjenester og rådgiving. Vi ønsker at vårt samarbeid skal bidra til en enklere hverdag for deg som kunde. Sammen skal vi sørge for at regnskapet blir benyttet som et nyttig styringsverktøy for å sikre og utvikle dine verdier og ressurser.

Vi er oppdatert på endringer i loven og regelverket. Dette gjøres gjennom kontunuerlig kursing. På denne måten vil vi kunne gi de beste rådene for akkurat din bransje og bedrift.

Daglig leder er statsautorisert revisor og har jobbet i revisjonsselskaper i en årrekke. Dette gjør at han har kunnskap langt utover vanlig regnskapsarbeid. Erfaringen fra revisjon vil gjøre at årsoppgjørsprosessen med revisor gjøres kostnadseffektivt.


Ta kontakt med oss